Вести

ОПШТИНСКО ВЕЋЕ ДАЛО САГЛАСНОСТ НА МЕМОРАНДУМ О РАЗУМЕВАЊУ ОПШТИНЕ БЕЛА ПАЛАНКА СА НОВИМ ИНВЕСТИТОРОМ У ВЕЗИ ИЗГРАДЊЕ ФАБРИКЕ АУТО-ДЕЛОВА

120.седницу Општинског већа Општине Бела Паланка обележило је доношење значајних одлука за будућност свих грађана општине.

ОРГАНИЗОВАНА ПОДЕЛА ПАКЕТИЋА ЗА ДЕЦУ ЧЛАНОВА СТРАНКЕ У ПРОСТОРИЈАМА ОО СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ БЕЛА ПАЛАНКА

ОО Српске напредне странке Бела Паланка организовао је поделу пакетића за децу чланова странке. У просторијама странке у новогодишњој атмосфери, у присуству Деда Мраза, малишанима су уручени пакетићи.

НОВОГОДИШЊИ ПОКЛОНИ ЗА ЧЛАНОВЕ КЛУБА ЗА СТАРЕ, КЛУБА ЗА ДЕЦУ СА ПОСЕБНИМ ПОТРЕБАМА И ПОКЛОНИ ЗА УДРУЖЕЊЕ ПЕНЗИОНЕРА

Председник ОО Српске напредне странке Горан Миљковић и председник општине обишао је кориснике Клуба за децу са посебним потребама и уручио им новогодишње пакетиће и пригодне поклоне. Корисници клуба нису крили одушевљење ни посетом председника општине али ни поклонима.

ОПШТИНА БЕЛА ПАЛАНКА ОБЕЗБЕДИЛА НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ ЗА 300 МАЛИШАНА

Један од највеселијих дана у години у ПУ "Драгица Лаловић" је дан када малишани добијају новогодишње пакетиће. Деца оба објекта вртића китили су новогодишњу јелку, а по традицији у овом послу им је помогао председник општине Бела Паланка, Горан Миљковић и председник ОО Српске напредне странке.

Pages