Вести

ОПШТИНА БЕЛА ПАЛАНКА НАГРАДИЛА НАЈБОЉЕ УЧЕНИКЕ И СТУДЕНТЕ

Свечана додела стипендија најбољим ученицима и студентима, који су се за ову награду пријављивали путем конкурса локалне самоуправе који је расписао председник општине Бела Паланка одржана је у дворишту белопаланачке цркве Вазнесење Господње. На основу критеријума конкурса одобрено је 98 пријава.

ПРЕДСТАВЉЕНЕ АКТИВНОСТИ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ НА ШТАНДОВИМА У ЦЕНТРУ БЕЛЕ ПАЛАНКЕ

Током викенда грађани Беле Паланке могли су да се упознају са активностима Српске напредне странке. На штандовима који су били постављени у центру Беле Паланке функционери, омладина и чланови ОО Српске напредне странке разговарали су са грађанима и делили промо материјал.

ГРАЂАНИМА ДЕЉЕН НОВИ БРОЈ СНС ИНФОРМАТОРА НА ШТАНДУ ОО СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

''Док је Српске напредне странке Србија ће да се пита'' – поручио председник Александар Вучић на главном одбору Српске напредне странке. У новом броју СНС Информатора, који је данас дељен на штанду ОО Српске напредне странке, грађани Беле Паланке се могу инфорисати о свим актуелностима.

БЕЛА ПАЛАНКА ОБЕЛЕЖИЛА ГРАДСКУ И ЦРКВЕНУ СЛАВУ - СПАСОВДАН

Белопаланчани су прославили своју градску славу Вазнесење Господње-Спасовдан. У цркви Вазнесења господњег одржана је света литургија коју је служио Владика нишки господин Арсеније са свештенством из Ниша, Пирота, Брестовца, Бабушнице и свештенством из Беле Паланке.

ОПШТИНА БЕЛА ПАЛАНКА УВОДИ СТИПЕНДИЈЕ ЗА СВЕ ГОДИНЕ ШКОЛОВАЊА ЗА УЧЕНИКЕ КОЈИ УПИШУ СРЕДЊУ ШКОЛУ У БЕЛОЈ ПАЛАНЦИ

Општина Бела Паланка може да се похвали одличном образовном инфраструктуром а од ове године и новим стипендијама за средњошколце.''Захваљујући великој подршци и разумевању председника Александра Вучића локална самоуправа је успела да реконструише образовне установе на територији општине.

ПОБЕДА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ НА ИЗБОРИМА ЗА САВЕТЕ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА У ОПШТИНИ БЕЛА ПАЛАНКА

Избори за савете месних заједница на територији општине Бела Паланка спроведени су успешно у недељу 6.јуна. На 42 места гласало се за чланове 27 савета месних заједница а укупна излазност је 60 посто. Српска напредна странка остварила је убедљиву победу на овим изборима, освојивши 138 од укупно 139 мандата.

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ГОРАН МИЉКОВИЋ ПРИРЕДИО ПРИЈЕМ ЗА УЧЕСНИКЕ ЛИКОВНЕ КОЛОНИЈЕ

Председник општине Бела Паланка Горан Миљковић организовао је пријем за учеснике колоније ’’Будућност живота’’ која се одржава у Тамњаници у организацији удружења Пигмалион.

Pages