Вести

УБЕДЉИВА ПОБЕДА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У БЕЛОЈ ПАЛАНЦИ НА ИЗБОРИМА

Листа ‘’Александар Вучић – за нашу децу’’ победник је локалних и парламентарних избора у Белој Паланци. Убедљиву победу на парламентарним изборима у Белој Паланци, са освојених oko 80 посто гласова, освојила је листа ‘’Александар Вучић – за нашу децу’’ предвођена председником Александром Вучићем.

ПРЕДСЕДНИК ОО СНС ГОРАН МИЉКОВИЋ ОБИЛАЗЕЋИ РАДОВЕ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ЗГРАДЕ СТАРЕ БОЛНИЦЕ НАЈАВИО ИЗРАДУ ПРОЈЕКТА ЗА ИЗГРАДЊУ СМЕШТАЈНИХ КАПАЦИТЕТА У ПОТКРОВЉУ ЗГРАДЕ

Фебруара месеца ове године почели су радови на реконструкцији и енергетској санацији објекта старе болнице у Белој Паланци. Пројекат реконструкције подразумева замену спољашне столарије, фасаде, изградњу нове котларнице и новог система за грејање.

ОД СЕПТЕМБРА БИЋЕ ОТВОРЕН ВРТИЋ ЗА ДЕЦУ ИЗ ЦРВЕНЕ РЕКЕ

У току су радови на реконструкцији објекта у Основнoj школи „Јован Аранђеловић“ у Црвеној Реци где ће бити отворен вртић. 18 милиона динара издвојено је за овај пројекат, а реч је о адаптацији зграде некадашње библиотеке основне школе.

ПРЕДСЕДНИК ОО СНС ГОРАН МИЉКОВИЋ ЗАДОВОЉАН ДИНАМИКОМ РАДОВА НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ФАБРИКЕ ФЕМИД

ДОВОЂЕЊЕМ ДРУГОГ ИНВЕСТИТОРА СМАЊИЋЕМО СТОПУ НЕЗАПОСЛЕНОСТИ У ОПШТИНИ ИСПОД 10 ОДСТО – ИСТАКАО МИЉКОВИЋ У току су радови на реконструкцији објекта бивше фабрике ''Фемид'' за потребе отварања погона компаније ТГРС, односно фабрике ауто делова у Белој Паланци.

ОО СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ БЕЛА ПАЛАНКА ПРЕДСТАВИО ГРАЂАНИМА ПРОГРАМ ЗА НАРЕДНИ ПЕРИОД

‘’Све планиране пројекте и планове из претходних година смо испунили и са задовољством смо данас резимирали постигнуте резултате са грађанима Беле Паланке. Задовољни смо постигнутим али нас очекује још пуно преданог рада.

ОО СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ БЕЛА ПАЛАНКА ПРВИ ПРЕДАО ЛИСТУ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ

ОО Српске напредне странке Бела Паланка предао је данас изборну листу за предстојеће локалне изборе под називом „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ.“. Изборну листу, на којој се налазе 29 кандидата за одборнике, подржало је својим потписима 350 грађана Беле Паланке.

Pages