Вести

У БЕЛОЈ ПАЛАНЦИ СВЕЧАНО ОТВОРЕН ВОДОЗАХВАТ НА ГРАДСКОМ ИЗВОРИШТУ ВРЕЛО

Министар за равномерни регионални развој Един Ђерлек, председник Привременог органа општине Бела Паланка Горан Миљковић и менаџерка сектора за инфраструктуру у програму ЕУ ПРО плус Драгана Новаковић свечано су у Белој Паланци отворили водозахват на градском изворишту Врело.У реконструкцију је уложено 30 милиона дина

УОЧИ БОЖИЋА ПРЕДСЕДНИК ОО СНС БЕЛА ПАЛАНКА ОБИШАО СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНЕ

Социјално угроженим породицама и самачким домаћинствима Бадњи дан улепшала је посета представника Општинског одбора Српске напредне странке Бела Паланка. ''Наша је обавеза да мислимо на све становнике Беле Паланке, нарочито смо ту за социјално угрожене и појединце који сами дочекују празнике.

ПОВОДОМ БАДЊЕГ ДАНА ОДРЖАН ШТАНД ОО СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Поводом Бадњег дана и божићних празника данас је центру Беле Паланке био постављен штанд Општинског одбора Српске напредне странке Бела Паланка. Омладина странке делила је грађанима бадњаке и календаре Српске напредне странке уз жељу да божићне празнике проведу у миру, радости и љубави.

У ПРОСТОРИЈАМА О О СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У БЕЛОЈ ПАЛАНЦИ ОРГАНИЗОВАНА ПОДЕЛА ПАКЕТИЋА

Поводом новогодишњих и божићних празника у просторијама Општинског одбора Српске напредне странке у Белој Паланци организована је подела новогодишњих пакетића за децу чији су родитељи чланови странке.

БЕЛА ПАЛАНКА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ, ПОРУЧИЛИ СУ ЧЛАНОВИ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У БЕЛОЈ ПАЛАНЦИ

'''Бела Паланка не сме да стане и заокруживањем броја 1 17. децембра на изборима у Србији грађани бирају даљи развој и просперитет Србије и Беле Паланке'' поручио је први на листи ''Александар Вучић – Бела Паланка не сме да стане!'' Горан Миљковић.

ДАН МЕЂУГЕНЕРАЦИЈСКЕ СОЛИДАРНОСТИ ОКУПИО МЛАДЕ И ПЕНЗИОНЕРЕ У С Ц „БАЊИЦА“ У БЕЛОЈ ПАЛАНЦИ

И млади и стари имају шта да науче једни од других, а само заједно чине свестрано и одрживо друштво - порука је Дана међугенерацијске солидарности који је одржан у хали спортског центра „Бањица“.

ОПШТИНА БЕЛА ПАЛАНКА СПРОВОДИ БРОЈНЕ МЕРЕ АКТИВНОГ ЗАПОШЉАВАЊА И САМОЗАПОШЉАВАЊА ГРАЂАНА

Општина Бела Паланка потписала је уговор о сарадњи са организацијом ‘’Хелп’’ у оквиру пројекта "Помоћ при запошљавању и самозапошљавању угрожених група" који финансира Влада Шведске преко шведске агенције за међународни развој и сарадњу "Сида" и општина Бела Паланка.

ДОМ ЗДРАВЉА И ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД ДОБИЛИ ТЕХНИЧКУ ОПРЕМУ И ДИДАКТИЧКА СРЕДСТВА

У Дом здравља Бела Паланка стигла је донација техничке опреме и дидактичког материјала кроз пројекат „Подршка локалним самоуправама за ширење добрих политика и праксе за подршку родитељству“.

НА ШТАНДУ ПРЕДСТАВЉЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ОДБОРНИКЕ СА ЛИСТЕ ''АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – БЕЛА ПАЛАНКА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ!''

Данас је испред градске пијаце одржан штанд ОО Српске напредне странке Бела Паланка. Кандидати за одборнике и омладина странке разговарали су са грађанима, који су имали прилику да дају своје предлоге и сугестије за даљи развој Беле Паланке.

Pages