Вести

ЧЕСТИТКА ОО СНС БЕЛЕ ПАЛАНКЕ ГОРАНА МИЉКОВИЋА ПОВОДОМ ВАСКРСА

Свим грађанима православне вере, испред ОО Српске напредне странке Бела Паланка и у своје лично име, упућујем најискреније честитке поводом највећег хришћанског празника Васкрса са жељом да нам радост Христовог васкрсења донесе мир, благостање и породичну срећу. Нека Васкрс донесе срећу и хармонију у ваше домове, добро здравље и слогу.
Предстојећи празници, који симболизују победу живота над смрћу, прилика су да једни другима поново покажемо истинску љубав, разумевање и поштовање.
Желим да овај празник, који слави нови живот, победу живота над смрћу, светлости над тамом и буди наду у боље сутра, буде непрестано надахнуће и подстрек за све нас да у овим изазовним временима пред којим се налазимо будемо сложни, солидарни и толерантни са међусобним разумевањем и поштовањем, како би очували мир и наставили да градимо бољу будућност.
Нека радост васкрсења Христовог испуни ваше домове миром и благостањем, а срца љубављу са којом ћемо живети и радити. У овим празничним данима нека наше молитве буду посвећене миру, здрављу и напретку наших породица. Општина Бела Паланка заступаће и браниће интерес свих грађана једнако, са уверењем да ће заједнички живот свих нас бити бољи и лепши.
Нека Васкрс, који је симбол победе живота и вечитог трајања истинских вредности, свима нама буде путоказ и извор наде за бољу будућност свих нас. Желим вам да, окружени породицом и пријатељима, проведете празнике уз радосни поздрав – Мир Божји!Христос Васкрсе!
Председник ОО Српске напредне странке Бела Паланка
Горан Миљковић